MODERNE OG STILRENT DESIGN

PORTFOLIO

O M  M E G

Austli Design er et designstudio som spesialiserer seg på direkte responsdesign.

Hvis du velger å jobbe med meg, stopper jeg ikke før du er 100% fornøyd!

 

Liker du hva du leser? Flott, la oss komme i gang!

Jeg har hatt en dyp lidenskap for kunst og design siden jeg var 6 år gammel, og har vært klassisk trent i maleri og tegning.  Jeg har et grafisk design diplom fra Universitetet Norges Kreative Høyskole.

Her er en liten liste for hvordan jeg kan hjelpe deg!

T J E N E S T E R

////////////////////////////// ////////////////////////////// //////////////////////////////

I D E N T I T E T  &

M E R K E V A R E B Y G G I N G

D I G I T A L & W E B

P R I N T & K O M M U N I K A S J O N

////////////////////////////// ////////////////////////////// //////////////////////////////
Logo Design LAYOUT - Plakat / Banner / Nyhetsbrev /
Presentasjoner (f.eks PowerPoint) LAYOUT - Plakat / Banner / Brosjyre / One-Pager
////////////////////////////// ////////////////////////////// //////////////////////////////
Grafisk Profil Ikoner / Piktogram Illustrasjon
//////////////////////////////
Illustrasjon / Vector

Og her kan du bedre forstå meningen bak min logo:

Austli Design's Prosess!

S T R A T E G I

D E S I G N E

L A N S E R I N G

Fortell meg om dine forretninger og ideér! På den måten kan jeg starte med å skissere og få en oversikt over ønsket design mens jeg chatter med deg. Ved å bruke informasjon og skisser fra strategien vi snakket om, kan jeg forvandle dem til digitale skisser mens jeg alltid holder deg oppdatert ved å sende deg utkast. Når alt er ferdigstilt og akseptert av deg, kommer du til å få alt av filer og middler du trenger for å lansere produktet ditt, klar til å bli sett! Hvis du ønsker å forandre på noe etter at filene er sendt, kan du kontakte meg uten å nøle!

01

02

03

A N M E L D E L S E R
Upwave / / Ane Cecilie Gjesteland Ekern "Mia er desidert en av de beste designerne jeg har jobbet med! Kjempe lett å samarbeide med og leverer alltid over forventningene! Hun er veldig effektiv og profesjonell, men samtidig super hyggelig - og alltid positiv. :-) Kan absolutt anbefales og kommer definitivt til å bruke Austli Design!"
KIND Group / / Steinar Mangersnes "Mia har gjort en fantastisk god jobb for oss. Godt øye for hvilke oppgaver designet har, jobber raskt og er veldig fleksibel ift diskusjon og feedback. 
En fornøyelse å jobbe sammen med."
Schibsted Media Group / / Christoffer Anderson "Utrolig fornøyd med valget av Austli Design - godt øye for detaljer, fantastisk oppfølging, effektivt og kjapt levert. Anbefales!"
Gründerskolen Alumni / / Umair Aslam "Vi er veldig fornøyde med leveransen til Mia. Det var gjennomgående høy kvalitet på alt som følger med en slik prosess, og Mia leverte akkurat det vi trengte. Det er enkelt å være "bestiller" når man jobber med slike dyktige folk som Mia. Anbefales!"
Treningsfrue.no / / Camilla Aastorp Andersen "Selve prosessen med å finne valg av logo, farger og utseende har vært over all forventing. Utrolig takknemlig for den gode jobben som har blitt gjort, logoen har allerede rukket å bli kjempe populær. Mia kan jeg anbefale videre!"
Naturis / / Rosemarie Frigstad Luke "Vi er veldig fornøyd med Austli Design og Mia har vært en glede å jobbe med og svært effektiv. Vi vil absolutt anbefale Austli Design!"
Yogathletica / / Sondre Skjelbred Refsnes "Mia gjorde en kjempejobb med logo for Yogathletica. Svært rask feedback på spørsmål og kommentarer, og designet var superkult!"
X2 Labs / / Linn Skundberg Jensen "Det er alltid spennende å jobbe med Mia. Hun arbeider raskt, opprettholder en god dialog underveis og løser designutfordringer på en god måte. Ser frem til neste prosjekt!"
 MentorNorge / / Bjørn Kristian Haugerud "Mia både leverte og svarte raskt og svært kyndig. Vi er strålende fornøyd!"

Klar til å få ditt eget design?

Hvis du har noe behov, spørsmål eller
ønsker å si hei, ikke nøl med å kontakte meg!
Jeg kommer til å svare deg så snart jeg kan!

Klikk på / skriv til:

austlidesign@gmail.com

PORTFOLIO

PROSESS

ANMELDELSER

KONTAKT

TJENESTER

HJEM

OM MEG

/ / NOR/ENG